Fortrolighedspolitik

Generelt

TLC Marketing UK Ltd. respekterer personoplysningerne tilhørende alle enkeltpersoner, der besøger vores websteder eller svarer på vores interaktive annoncer og andre meddelelser. Dette websted drives og administreres af TLC Marketing UK Ltd. for og på vegne af CPW. Denne fortrolighedserklæring beskriver de oplysninger, som TLC Marketing UK Ltd. indsamler, og hvordan vi bruger disse oplysninger.

Vi kan ændre denne fortrolighedserklæring, og du bør derfor regelmæssigt besøge denne side for at være sikker på, at du har læst og accepteret vores seneste fortrolighedserklæring. TLC Marketing UK Ltd er en engelsk virksomhed, der er oprettet og registreret i England og Wales med virksomhedsnummer 06821393, og har hjemsted på 19, Harcourt Street, London W1H 4HF. Vi har forpligtet os til at beskytte og respektere dine personoplysninger. Denne politik forklarer vores databehandlingspraksisser og dine valgmuligheder med hensyn til de måder, hvorpå dine personoplysninger bruges. Læs venligst nedenstående omhyggeligt for at forstå vores synspunkter og praksisser vedrørende dine personoplysninger, og hvordan vi behandler dem.

Ved at tilmelde dig, downloade oplysninger eller besøge vores websted (som defineret nedenfor) giver du dit samtykke til indsamlingen, brugen og overførslen af dine oplysninger i henhold til vilkårene i denne politik.

Oplysninger, som vi kan indsamle fra dig

Vi kan indsamle og behandle de følgende oplysninger om dig:

  • Oplysninger, som du giver ved at tilmelde dig eller ved at udfylde formularer på dette websted. Dette omfatter oplysninger, der blev givet på tidspunktet for abonnering på eventuelle tjenester, som vi tilbyder, download af oplysninger, der er offentliggjort på vores websted, offentliggørelse af materiale eller anmodning om yderligere tjenester. Vi kan også bede dig om oplysninger i forbindelse med eller deltagelse i eventuelle kampagner eller konkurrencer, der sponsoreres, promoveres eller tilbydes af os og/eller eventuel tredjepart og oplysninger, som du giver, når du giver os feedback eller udfylder profilformularer, og når du indberetter et problem med vores websted eller oplysninger, som vi får kendskab til fra din brug af vores tjeneste og dine besøg på vores websted.
  • Andre oplysninger fra din interaktion med vores websted, tjenester, indhold og annoncering, herunder computer- og forbindelsesoplysninger, statistikker over sidevisninger, trafik til og fra webstedet, annonceoplysninger, IP-adresse og oplysninger om standard weblogfiler.
  • Hvis du kontakter os, kan vi føre en optegnelse over denne korrespondance.
  • Oplysninger om dine besøg på vores websted, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, positionsdata, weblogfiler og andre kommunikationsdata, uanset om dette er nødvendigt til vores egne formål eller på anden måde, og de ressourcer, som du får adgang til.

Hvor vi opbevarer dine personoplysninger

Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) et brugernavn, login eller adgangskode, som giver dig adgang til visse dele af vores websted, er du ansvarlig for at holde disse oplysninger fortrolige. Vi beder dig om ikke at dele et brugernavn, login eller adgangskode med nogen person.

Overførslen af oplysninger via internettet er desværre ikke fuldstændig sikker. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden af dine oplysninger, der sendes til vores websted; enhver transmission er på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, bruger vi strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner til at forsøge at forhindre uautoriseret adgang.

Brug af oplysningerne

Vi bruger oplysninger, som vi har om dig, på følgende måder:

  • Til at sikre, at indhold fra vores websted præsenteres på den mest effektive måde for dig og din computer.
  • Til at give dig oplysninger, produkter eller tjenester, som du anmoder om fra os, eller som vi føler, kan interessere dig, hvor du har givet dit samtykke til at blive kontaktet til sådanne formål.
  • Til at opfylde vores forpligtelser i henhold til eventuelle kontrakter indgået mellem dig og os.
  • Til at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner på vores tjeneste, når du vælger at gøre det.
  • Til at kontakte dig for dine synspunkter om vores tjenester og til at informere dig om ændringer til eller udviklinger i vores tjeneste.

Hvis du vil have adgang til eller slette de oplysninger, som du har givet, bedes du kontakte os direkte med post på 19, Harcourt Street, London W1H 4HF eller via e-mail på privacy@tlcmarketing.com Videregivelse af dine oplysninger

Vi kan videregive dine oplysninger til enhver efterfølger eller potentiel efterfølger ved adkomst til vores virksomhed, og leverandører, der behandler oplysninger på vores vegne både i Storbritannien og i udlandet.

Dine rettigheder

Du har ret til at bede os om ikke at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål. Du kan udøve din ret til at forhindre en sådan behandling ved at kontakte os direkte med post på 19, Harcourt Street, London W1H 4HF eller via e-mail på privacy@tlcmarketing.com.

Vores websted kan fra tid til anden indeholde links til og fra websteder tilhørende vores partnernetværk, annoncører og associerede selskaber. Hvis du følger et link til ethvert af disse websteder, skal du være opmærksom på, at disse websteder har deres egne fortrolighedspolitikker, og at vi ikke accepterer eventuelt ansvar eller erstatningsansvar for disse politikker. Læs venligst disse politikker, før du videregiver personlige oplysninger til disse websteder.

Adgang til oplysninger

Databeskyttelsesloven af 1998 (loven) giver dig ret til at få adgang til oplysninger om dig. Din ret til adgang kan udøves i overensstemmelse med loven.