VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Jag har frågor om att delta i kampanjen

Vad handlar kampanjen om?

Upplev en spännande aktivitet tack vare Nestlés frukostflingor! Med varje köp av en kvalificerad förpackning av dina favoritflingor kan du få en kupong som ger dig ett gratis inträde till en aktivitet i ditt närområde.

Vilka produkter ingår i kampanjen? Var kan jag hitta dem?

Havre Cheerios 375 g., Multi Cheerios 375 g. och Nesquik 375 g. Du kan hitta dem i affären där du vanligtvis hittar dina Nestlé frukostflingor. Produkterna som är en del av kampanjen är märkta med kampanjinformation på baksidan av förpackningen.

Hur länge gäller kampanjen?

Kampanjen pågår från den 1: a mars 2018 till den 27 maj 2018. Kupongen måste laddas ner senast den 27 juni 2018. Kupongen gäller i 6 månader, så du har gott om tid att hitta en dag för att njuta av din gratis aktivitet.

Hur kan jag få en gratis aktivitet?

Hämta ut en kvalificerad förpackning med dina favoritflingor från Nestlé. Ange förpackningskod(er), plus ditt namn och e-postadress på www.nestle-cereals.com/days-out. När koden har bekräftats får du ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du kan utnyttja din gratis aktivitetskupong.

Måste jag göra ett köp för att vara med?

Ja, du behöver köpa en förpackning med dina favoriter av kvalificerade Nestlé frukostflingor. Dessa förpackningar är tydligt märkta och finns i din vanliga butik.

Hur gammal behöver jag vara för att vara med?

För att få en gratis utflykt måste du vara 18 år eller äldre. Vissa attraktioner erbjuder dock gratis inträde för barn. Föräldrar och vårdnadshavare kan i det fallet få gratis utflykter på barnets vägnar. Om du väljer en barnaktivitet som kräver att en förälder eller vårdnadshavare närvarar, så måste föräldrarna eller vårdnadshavaren köpa en egen biljett.

Jag bor inte i Sverige, kan jag fortfarande vara med?

Nej, den här kampanjen gäller endast i följande länder: Tyskland, Österrike, Spanien, Italien, Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Jag har en fråga om Nestlé flingors produkter.

Besök nestle-cereals.com för att ta reda på mer och kontakta Nestlé.

Jag har frågor om deltagandekoder

Vad är skillnaden mellan förpackningskoden och den unika aktivitetskoden?

Du hittar förpackningskoder inuti särskilt märkta förpackningar med Nestlé Flingor. Förpackningskoderna kan bekräftas på www.nestle-cereals.com/days-out. När förpackningskoden har bekräftats kommer du att få din unika aktivitetskod via e-post för att använda på www.tlcmarketing-rewards.com/days-out. Där har du tillgång till listan över platser och kan ladda ner kupongen för din valda aktivitet.

Jag har problem med min förpackningskod, vad ska jag göra?

Oroa dig inte. Om du inte kan läsa din kampanjkod på grund av utskriftsfel, så kan du kontakta Nestlés kundtjänst antingen via e-post på konsumentforum@se.nestle.com eller via telefon 020-29 92 00. Förfrågan om ersättningskoder måste mottas innan den 27:e maj 2018 för att säkerställa att förfrågan kan hanteras innan kampanjens slut. TLC tar inte ansvar för kampanjkoder som är skadade eller oläsliga på grund av hur förpackningen har öppnats.

Behöver jag behålla min förpackningskod?

Nej, du behöver bara din förpackningskod för att registrera dig på www.nestle-cereals.com/days-out. När du har registrerat och bekräftat behöver du inte längre förpackningskoden. När din förpackningskod är bekräftad får du e-post med en unik aktivitetskod som kan användas för att utnyttja din gratis aktivitet på TLC's webbplats.

Jag bekräftade min förpackningskod men fick ingen unik aktivitetskod via e-post, vad ska jag göra?

När du har bekräftat din förpackningskod på www.nestle-cereals.com/days-out kommer din unika aktivitetskod att skickas via e-post till dig. Kolla din mapp för skräppost, utifall att den finns där. Om du fortfarande inte hittar den, oroa dig inte, du kan kontakta oss för hjälp här.

Jag har tekniska problem med www.nestle-cereals.com/days-out, vad ska jag göra?

Vi beklagar att du har problem! Försök att rensa din webbläsares cache. (Hur du gör det beror på din webbläsare. Om du inte har gjort detta tidigare, googla “rensa cache + [din webbläsare]”, så kommer instruktioner att dyka upp.) När du har rensat cachen, uppdatera sidan och försök igen. Om det inte hjälper, oroa dig inte, fyll bara i formuläret Kontakta oss så kommer någon från vår kundtjänst att kontakta dig.

Jag har frågor om aktiviteter

Vilken typ av aktiviteter är inkluderad i den här kampanjen?

De gratis aktiviteter du kan dra nytta av inkluderar museer, akvarier, äventyrsparker, djurparker, historiska platser och mycket mer. Du kan se hela listan med de olika platserna i ditt område efter att du har registrerat dig på www.tlcmarketing-rewards.com/days-out med din unika aktivitetskod. Innan du registrerar dig hos oss behöver du bekräfta din förpackningskod. Det kan du göra här.

Om jag inte hittar en aktivitet i närheten, vad kan jag göra?

Oroa dig inte – alla har chansen till en fantastisk aktivitet! Om det inte finns någon aktivitet inom 100 km från ditt valda område har du möjlighet att fylla i ett anspråksformulär med tre olika valda aktiviteter i tre olika städer. Någon från vår kundtjänst kommer att kontakta dig inom tre arbetsdagar för att boka din aktivitet.

Finns det några begränsningar för när jag kan besöka en aktivitet?

Vissa attraktioner kan ha begränsningar gällande datum, exempelvis runt helgdagar, men platserna har öppet minst sex månader så att du hinner utnyttja din gratis aktivitet. Information om restriktioner finns tillsammans med information om platsen på vår partner webbplats.

Behöver jag ringa min valda plats och informera dem om att jag har en kupong när jag gör bokningen?

Det beror på platsen. När du har valt din gratis utflykt, kontrollera särskilda villkor för platsen. Om du vill ändra ditt bokningsdatum, kontakta platsen direkt för att boka om.

Vad händer om min valda aktivitet inte har tillgänglighet det datum som jag vill göra mitt besök? Kan jag välja en annan aktivitet?

Du kan fortfarande njuta av en gratis attraktion! Om platsen inte har tillgänglighet på ditt valda datum, kontakta oss via sidan Kontakta oss för att välja en annan aktivitet.

Jag hade problem med min aktivitet, vad ska jag göra?

Kontakta oss via sidan Kontakta oss.

Jag har frågor om min aktivitetskupong

Behöver jag skriva ut min kupong?

Det beror på. Du behöver visa upp antingen en utskriven eller digital biljett på platsen, men det varierar beroende på aktiviten. Kontrollera villkoren för din valda aktivitet på vår webbplats.

Jag har registrerat mig på www.nestle-cereals.com/days-out för min gratis inträdeskupong, vad gör jag nu?

När du har angett din förpackningskod och registrerat dig på www.nestle-cereals.com/days-out skickar Nestlé ut din unika aktivitetskod via e-post. Besök www.tlcmarketing-rewards.com/days-out och ange din unika aktivitetskod, namn, e-postadress och postnummer. Du kommer då att kunna se platser i ditt valda område och välja din aktivitet.

Vad kommer att inkluderas i min gratis inträdeskupong?

Kupongen för ett gratis inträde gäller för en rolig, familjevänlig aktivitet i ett område som du själv väljer. Din kupong för ett gratis inträde gäller för antingen en vuxen eller ett barn. Huruvida du kan välja inträde för en vuxen eller ett barn kommer att bero på aktiviteten och kommer att synas tydligt i villkoren för varje plats.

Vad är skillnaden mellan inträde för barn och vuxna?

Det kommer tydligt att anges på informationssidan för varje plats huruvida erbjudandet gäller inträde för barn eller vuxna. Kontrollera webbsidan för din valda plats gällande vilka åldrar som räknas som ”barn”, eftersom det kan variera beroende på plats.

Kan jag använda mer än en kupong på min valda plats?

Tyvärr inte. Endast en kupong kan användas per person, per hushåll och per aktivitet. Om du vill dra nytta av din gratis utflykt med vänner eller familjemedlemmar som inte är med i ditt hushåll kan detta fortfarande vara möjligt. Dock har vissa platser restriktioner för fritt inträdde vid gruppbokningar liksom för hushåll. I så fall kommer det att vara tydligt beskrivet i platsens villkor. Se till att kontrollera detta noggrant när du väljer aktivitet på vår webbplats.

Kan jag ladda ner fler än en kupong?

Du kan endast få en gratis inträdeskupong för varje unik aktivitetskod. Du kan utnyttja fler unika aktivitetskoder genom att köpa ytterligare särskilt märkta kampanjförpackningar med Nestlé flingor. Du kan dock endast utnyttja en gratis inträdeskupong för en aktivitet. Ytterligare gratis inträdeskuponger kan utnyttjas på en av de andra aktiviteterna, men inte på samma som du har varit på.

Vilket är sista datum som jag kan registrera mig för en gratis inträdeskupong?

För att få din gratis inträdeskupong måste du registrera dig på www.nestle-cereals.com/days-out med din förpackningskod senast den 27.05.2018. Därefter måste du registrera din unika akivitetskod på TLC hemsida senast 27.06.2018.

När får jag min gratis inträdeskupong?

Du får den med en gång! När du har valt din aktivitet på vår webbplats kommer din kupong att laddas ner automatiskt. Du kommer också att få en kopia av din kupong via e-post. Om du har tappat bort din kupong eller om du inte fick den via e-post, kontakta oss här

Jag har tappat bort min kupong, kan jag få en ny?

Oroa dig inte! Vi har skickat en kopia på din kupong till den e-postadress som angavs vid registrering. Kolla din mapp för skräppost, utifall att den finns där. Om du fortfarande inte hittar den, oroa dig inte, du kan kontakta oss för hjälp här.

Vilket är utgångsdatumet för min gratis inträdeskupong?

Det beror på platsen, så kontrollera din kupong – utgångsdatum är tydligt märkt. Kuponger gäller 6 månader från utgivningsdatum. I vissa fall kan de gälla ännu längre. Det kommer att synas tydligt i platsens villkor och på själva kupongen.

Kan jag använda min gratis inträdeskupong tillsammans med en annan kampanjrabatt?

Nej, tyvärr kan du inte använda din gratis inträdeskupong i samband med andra kampanjerbjudanden.

Kan jag ge min kupong till någon annan eller är jag den enda personen som kan använda den?

Nej, tyvärr inte. Din gratis inträdeskupong är personlig och kan inte överföras. Var medveten om att vissa platser kan be om identitetshandlingar.

Kan jag få ersättning för kupongen om jag inte använder den?

Tyvärr inte. Kuponger är icke-ersättningsbara och icke-utbytbara.

Kan jag använda min unika aktivitetskod mer än en gång?

När du har laddat ner kupongen för din valda aktivitet kan din unika aktivitetskod inte användas igen. Du kan dock använda den för att få tillgång till listor över platser på den här webbplatsen.

Om jag har tekniska problem med webbplatsen, vad ska jag göra?

Om du har tekniska problem med den här webbplatsen, försök att rensa din webbläsares cache. (Hur du gör det beror på din webbläsare. Om du inte har gjort detta tidigare, googla “rensa cache + [din webbläsare]”, så kommer instruktioner att dyka upp.) När du har rensat cachen, uppdatera sidan och försök igen. Om det inte hjälper, oroa dig inte, fyll bara i formuläret Kontakta oss så kommer någon från vår kundtjänst att kontakta dig.