Integritetspolicy

Allmänt

TLC Marketing UK Ltd. respekterar integriteten hos varje individ som besöker våra webbplatser eller svarar på våra interaktiva annonser och andra kommunikationer. Den här webbplatsen administreras av TLC Marketing UK Ltd. för och på uppdrag av CPW. Denna integritetspolicy beskriver de uppgifter TLC Marketing UK Ltd. samlar in och hur vi använder uppgifterna.

Integritetspolicyn kan komma att ändras, och därför bör du besöka denna sida regelbundet för att försäkra dig om att du har läst och godkänt vår aktuella integritetspolicy.

TLC Marketing UK Ltd. är ett engelskt företag registrerat i England och Wales med organisationsnummer 06821393 och företagsadress 19, Harcourt Street, London W1H 4HF. TLC Marketing UK Ltd. ("vi") åtar oss att skydda och respektera din integritet. Denna policy beskriver våra procedurer för databehandling och dina valmöjligheter vad gäller vår användning av dina personuppgifter. Läs följande policy noggrant för mer information om våra synpunkter och procedurer gällande dina personuppgifter och hur vi kommer att behandla dem.

Genom att registrera dig på sidan, ladda ner information från eller använda vår sida (enligt nedanstående definitioner) samtycker du till insamling, användning och överföring av dina uppgifter i enlighet med denna policy.

Uppgifter som vi samlar in från dig

Vi kan komma att samla in och behandla följande uppgifter om dig:

  • Uppgifter du uppger genom att registrera dig eller fylla i formulär på denna sida. Det omfattar uppgifter du uppger när du prenumererar på någon av våra tjänster, laddar ner information som publicerats på vår webbplats, publicerar material eller begär ytterligare tjänster. Vi kan även komma att samla in uppgifter i samband med deltagande i någon av de kampanjer eller tävlingar vi eller en tredje part sponsrar, anordnar eller erbjuder. När du uppger uppgifter i samband med att du lämnar dina synpunkter, fyller i formulär eller rapporterar ett fel på vår webbplats lär vi oss av din användning av våra tjänster och dina besök på vår webbplats.
  • Övriga uppgifter gällande din interaktion med webbplatsen, tjänsterna, innehållet och annonserna, inklusive information om din dator och anslutning, statistik över sidvisningar, trafik till och från webbplatsen, annonsdata, IP-adresser och vanlig webbloggsinformation.
  • Om du kontaktar oss kan vi komma att behålla en kopia av den korrespondensen.
  • Information om dina besök på vår webbplats, inklusive men inte begränsat till trafikdata, platsdata, webbloggar och annan kommunikationsinformation, oavsett om den krävs för dina egna åtgärder och för de resurser du använder eller för andra syften.

Var vi lagrar dina personuppgifter

Om vi har utfärdat (eller om du har valt) ett användarnamn, en inloggning eller ett lösenord som ger dig tillgång till vissa delar av vår webbplats, ansvarar du för att skydda dessa uppgifter. Vi ber dig att inte dela lösenord, inloggning eller lösenord med andra personer.

Tyvärr är det inte helt säkert att överföra information via internet. Trots att vi gör vårt bästa för att skydda dina personuppgifter kan vi inte garantera att de uppgifter du överför till vår webbplats är skyddade. All överföring sker på egen risk. När vi har tagit emot dina uppgifter tillämpar vi strikta rutiner och säkerhetsfunktioner för att försöka förhindra obehörig åtkomst.

Hur vi använder dina uppgifter

Vi använder uppgifterna om dig på följande sätt:

  • För att säkerställa att innehållet på vår webbplats presenteras på effektivast möjliga sätt för dig och den enhet du använder.
  • För att ge dig information, produkter och tjänster som du efterfrågar från oss eller som vi tror kan intressera dig, förutsatt att du har givit ditt samtycke till att bli kontaktad för sådana ändamål.
  • För att utföra våra skyldigheter i enlighet med eventuella ingångna avtal mellan dig och oss.
  • För att du ska kunna delta i interaktiva delar av våra tjänster när du väljer att göra det.
  • För att kontakta dig angående dina synpunkter på våra tjänster och meddela dig om förändringar eller utveckling av våra tjänster.

Om du vill komma åt eller radera de uppgifter du lämnat ber vi att du kontaktar oss direkt via post till 19, Harcourt Street, London W1H 4HF eller e-post till privacy@tlcmarketing.com

BEHANDLING av dina uppgifter

Vi kan komma att vidarebefordra dina uppgifter till eventuella rättsinnehavare eller leverantörer som behandlar uppgifter för vår räkning både i Storbritannien och i andra länder.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära att vi inte använder dina personuppgifter för marknadsföringsändamål. Du kan utöva din rätt att neka sådan användning genom att kontakta oss direkt via post till 19, Harcourt Street, London W1H 4HF eller via e-post till privacy@tlcmarketing.com. Vår webbplats kan ibland innehålla länkar till och från webbplatser som tillhör våra partnernätverk, annonsörer och samarbetsbolag. Om du följer en länk till någon av dessa webbplatser bör du tänka på att dessa webbplatser har egna integritetspolicyer, och att vi inte på något sätt kan hållas ansvariga för dessa policyer. Läs alltid respektive policy innan du skickar dina personuppgifter till dessa webbplatser.

Åtkomst till dina uppgifter

Data Protection Act 1998 ("lagen") Ger dig rätt att få åtkomst till de uppgifter som lagras om dig. Din åtkomsträtt kan utövas i enlighet med lagen.